Bătaie pe viaţă şi pe moarte într-o benzinărie. Şapte tineri s-au încăierat. Unul a ajuns la spital iar ceilalţi şase în duba Jandarmeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bataia a avut loc într-o benzinarie OMV din Botoşani FOTO Adevărul
Bataia a avut loc într-o benzinarie OMV din Botoşani FOTO Adevărul

Şapte tineri au făcut ravagii într-o benzinărie din Botoşani. Erau beţi , s-au luat la ceartă şi au sfârşit prin a-şi împărţi pumni şi picioare. Unul dintre bătăuşi a ajuns la spital, iar ceilalţi şase au fost ridicaţi de jandarmi. Bătăuşilor le-au fost întocmite dosare penale.

Sâmbătă, tinerii din Botoşani merg la cluburile şi discotecile din municipiu. Aşa a făcut şi un grup de şapte tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 29 de ani. 

Au plecat de acasă prieteni, s-au întâlnit, s-au distrat şi apoi către dimineaţă au plecat să bea o cafea şi să mănânce câte un sandwich la o benzinărie OMV din apropierea Gării Botoşani. 

Alcoolul băut în cantităţi mari, într-o noapte de distracţie a stricat însă pritenia botoşănenilor. Cei şapte tineri s-au certat în benzinărie şi au sfârşit prin a devasta tot ce le-a ieşit în cale. 

Şi-au împărţit pumni şi picioare, până când un angajat de la benzinărie a reuşit să sune la 112. Un echipaj de Jandarmi a venit la faţa locului şi a chemat o ambulanţă pentru unul dintre tineri. Acesta a fost lovit destul de puternic şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă ”Mavromati”, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Ceilalţi şase bătăuşi au fost urcaţi în duba Jandarmeriei.  Oamenii legii le-au întocmit dosare penale pentru distrugere, tulburarea liniştii publice dar şi pentru loviri şi alte violenţe.

Vă recomandăm să citiţi şi următorul articol:

Judecătorul din Piteşti implicat într-o altercaţie cu poliţişti, un nou conflict într-un magazin

Scandal într-o benzinărie din Capitală. Un bărbat a fost înjunghiat

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite