Accident grav produs de o șoferiță de 25 de ani. Un bebeluș de numai 10 luni a fost transportat cu elicopterul SMURD

0
Publicat:

O șoferiță din Dorohoi a produs un accident grav în județul Botoșani. S-a izbit în plin într-un copac de la marginea drumului. Fiul șoferiței, în vârstă de 10 luni, a ajuns în stare gravă la spital.

Accident pe drumul dintre Havârna și Dorohoi FOTO Fenin Alexa/Radar Botosani Oficial/Facebook
Accident pe drumul dintre Havârna și Dorohoi FOTO Fenin Alexa/Radar Botosani Oficial/Facebook

Pe drumul care duce de la Havârna la Dorohoi, joi dimineață, 1 septembrie, a avut loc un grav accident rutier. O tânără de 25 de ani a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit direct într-un copac de la marginea drumului. În urma impactului deosebit de puternic, un bebeluș de 10 luni a ajuns în stare gravă, la spitalul din Iași.

Bebeluș rănit grav

În autoturismul condus de tânăra din Dorohoi se mai afla o adolescentă de 18 ani și un bebeluș de 10 luni, copilul șoferiței. Nu se știe cu exactitate cum s-a petrecut accidentul, cert este că la un moment dat, culmea pe drum drept, șoferița pierde controlul volanului, iese în afara carosabilului și se izbește direct într-un copac. În urma impactului deosebit de puternic atât șoferița, cât și cei doi pasageri au fost răniți. Tânăra de 25 de ani și cea de 18 ani au fost duse la spital cu ambulanța. În starea cea mai gravă se află bebelușul de 10 luni. Acesta are un traumatism cranio-cerebral și este intubat și ventilat mecanic. De la Spitalul din Botoșani, micuțul a fost preluat de un echipaj SMURD și dus cu elicopterul tocmai la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Polițiștii investighează modul în care s-a produs accidentul. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite