Un festival pune oraşul-staţiune Sângeorz-Băi pe harta jazz-ului, pentru al doilea an consecutiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: rolandjazzfestival.instantencore.com
FOTO: rolandjazzfestival.instantencore.com

La începutul lunii august, iubitorii jazz-ului sunt aşteptaţi în Sângeorz-Băi unde va avea loc a doua ediţie a ROLand Jazz Festival. Acesta va avea loc în aer liber în perioada 2-4 august.


Deşi staţiunea Sângeorz-Băi a renunţat anul acesta la zilele oraşului, aceasta nu va duce lipsă de evenimente culturale în această vara. La începutul lunii august, staţiunea va prinde viaţă cu ajutorul celei de-a doua ediţie a ROLand Jazz Festival.

Evenimentul, organizat de Asociaţia Cultural-Umanitară „Puntea”, va avea loc în perioada 2-4 august, concertele urmând să aibă loc în aer liber, odată cu lăsarea serii.

Potrivit organizatorilor, concertele vor fi acompaniate de workshop-uri, cărţi despre jazz şi  chiar proiecţii de filme. În prima zi a festivalului pe scenă vor urca Ravo Experiment din Austria şi Germania, Billy*s Fun Connection din Germania, în data de 3 august vor concerta BadHeadBand din Serbia şi Zsolt Bende Quartet din Ungaria, iar în data de 4 august Eyot din Serbia. De asemenea, pe scenă vor mai urca şi raVO experiment, fun K onnection, Jazzybit, Miezul nopţii sau Garlea cvintet.



Vă mai recomandăm:

Sângeorz-Băi, singurul oraş care nu va fi în sărbătoare anul acesta

 

Taxi, Hara şi CRBL vor cânta la Zilele Bistriţei

 

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite