Un antrenor de fotbal a încercat să convingă un copil de 12 ani să întreţină relaţii sexuale cu el, prin intermediul unor SMS-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul a încercat să îl convingă pe copil să întreţină relaţii sexuale cu el prin intermediul unor SMS-uri
Antrenorul a încercat să îl convingă pe copil să întreţină relaţii sexuale cu el prin intermediul unor SMS-uri

Un antrenor sportiv din Bistriţa a fost trimis în judecată, după ce a încercat să convingă un copil de 12 ani, pe care trebuia să îl înveţe să joace fotbal, să întreţină relaţii sexuale cu el. Bărbatul s-a folosit de mai multe SMS-uri pentru a-l convinge pe puşti.

Un antrenor de la asociaţia sportivă Castelano Bistriţa i-a propus unui băiat de 12 ani, care venise la clubul respectiv pentru a învăţa să joace fotbal, să întreţină relaţii sexuale.

Acesta s-a folosit de mai multe SMS-uri şi chiar de întâlniri faţă în faţă cu puştiul pentru a-l convinge. Pe fir au intrat anchetatorii, care în prima lună din acest an l-au trimis pe antrenor în judecată.

Totul s-a întâmplat la mijlocul anului trecut. Având în vedere faptul că nu şi-a dus planul la capăt, antrenorul ar putea scăpa cu o amendă penală sau cu închisoare de la o lună, la un an. 

„În calitate de instructor sportiv la CS Castelano Bistriţa, în cursul lunii iulie 2017, prin intermediul telefonului mobil, a transmis unui minor de 12 ani, mesaje cu propuneri indecente, întâlnindu-se şi propunându-I inclusiv întreţinerea de relaţii sexuale”, se arată în comunicatul remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Clubul Sportiv Castelano Bistriţa identifică copiii pasionaţi de fotbal, pe care mai apoi îi promovează în echipele de tineri şi jucători profesionişti. Asociaţia a primit anul trecut de la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud 10.000 de lei.

Vă mai recomandăm:

Antrenorul-pedofil a primit 10 ani de închisoare după ce a molestat şi batjocorit ani buni peste zece copii

Doi pedofili au fost reţinuţi după ce au batjocorit timp de un an un băiat de 5 ani. Acesta era fiul unuia dintre agresori

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite