Un accident stupid l-a costat viaţa pe un bărbat din Sîngeorz-Băi. Acesta a fost găsit mort într-un pârâu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul serii de luni, un accident stupid l-a costat viaţa pe un bărbat de 50 de ani din oraşul Sîngeorz-Băi. Ameţit bine de aburii alcoolului, bărbatul a alunecat şi s-a prăbuşit într-o râpă şi mai apoi într-un pârâu situat la doar 500 de metri de casa sa. Bărbatul a fost găsit fără suflare marţi la prânz, de către un vecin.

Marţi la prânz, într-o râpă de 15 metri, care se termina cu un pârâu, a fost găsit fără suflare un bărbat de 50 de ani. Oamenii din zonă, care l-au şi găsit pe bărbat, au avut nevoie de ajutorul pompierilor din cadrul ISU pentru a-i scoate trupul din râpă. 

În scurt timp a ieşit la iveală şi incidentul de-a dreptul stupid, care a dus la moartea bărbatului din oraşul-staţiune Sîngeorz-Băi: ameţit bine de aburii alcoolului, bărbatul se întorcea spre casă, iar la 500 de metri de locuinţă, chiar în dreptul pârâului a alunecat şi s-a prăbuşit în râpa de 15 metri. 

Mama sa, îngrijorată de faptul că nu reuşeşte să dea de bărbat, a cerut ajutorul vecinilor pentru a-l căuta. Acesta a fost găsit decedat, cu faţa în apă, de un vecin.

Bărbatul era divorţat şi avea doi copii, care însă nu locuiau cu el. Acesta locuia singur într-o casă din Sîngeorz-Băi. Muncea în construcţii, în judeţul Sibiu, însă era venit în oraşul natal pentru o săptămână.

Vă mai recomandăm:

Un ieşean care mergea la muncă în Italia a lovit mortal un bistriţean. Victima traversa aiurea drumul care leagă Transilvania de Moldova

Accident mortal pe DN17, care leagă Transilvania de Moldova

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite