Trupul unui adolescent care s-a înecat în urmă cu două zile în Someş, căutat cu scafandri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii militari şi voluntari îl caută pe adolescent de două zile FOTO: Adevărul/Arhivă
Pompierii militari şi voluntari îl caută pe adolescent de două zile FOTO: Adevărul/Arhivă

De două zile pompierii militari şi voluntari îl caută pe un adolescent de 15 ani care s-a înecat sub privirile prietenilor în Someş, pe raza localităţii Reteag. Adolescentul a fost provocat de către prietenii săi să traverseze râul, însă curenţii puternici l-au tras la fund.

Incidentul s-a produs sâmbătă, pe raza localităţii Reteag. Adolescentul de 15 ani era însoţit de mai mulţi prieteni, care l-au provocat pe acesta să traverseze râul Someş, destul de adânc în acea zonă din cauza unei balastiere care-şi desfăşoară activitatea acolo.

Băiatul a sărit în apă şi a înotat până la mijloc, unde curenţii puternici l-au tras la fund. De pe margine, prietenii adolescentului au asistat neputincioşi la această tragedie, chemând ajutoare prin 112.

La faţa locului au ajuns pompierii militari, care l-au căutat pe adolescent ore în şir cu o barcă. Deşi au trecut două zile de la dispariţia tânărului, trupul acestuia încă nu a fost găsit.

Luni, pompierii militari au continuat căutările cu barca şi au apelat şi la scafandri din cadru ISU Horea Mureş. În acest moment la căutări participă şi pompierii voluntari, dar şi poliţiştii. Căutările au fost extinse şi în judeţul Cluj.

Vă mai recomandăm:

Un tânăr de 30 de ani a dispărut fără urmă de două zile. Martorii spun că într-un moment de panică s-ar fi aruncat în râul Bistriţa

La aproape o săptămână de la dispariţie, tânărul care s-a aruncat în râul Bistriţa a fost găsit fără suflare, la câţiva km depărtare



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite