Tinerii fac revelionul cu iahnie şi muzică de club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii bistriţeni îşi încep noul an cu o seară în club
Tinerii bistriţeni îşi încep noul an cu o seară în club

Cluburile din oraş sunt alternativa tinerilor care nu vor să stea acasă de revelion. Meniurile tradiţionale şi hiturile de ultimă oră sunt principalele ingrediente din oferta localurilor de petrecere  din Bistriţa.

Bistriţenii care nu şi-au rezervat un loc la cabanele sau pensiunile din oraş, dar nici nu vor să stea acasă în noaptea dintre ani mai pot alege dintre ofertele cluburilor din Bistriţa. Pentru doar 60 de lei, patronii de club le garantează clienţilor un meniu tip bufet suedez sau cu mâncăruri tradiţionale,  cu multă şampanie şi o varietate de muzică, totul la pachet cu distracţia întinsă până-n zori de zi.

60 de lei, un revelion în club

Daniel Gorea este barman la clubul Tonight şi spune că clubul la care este angajat a organizat revelioane an de an. „Preţul unui bilet este de 60 de lei. În meniu sunt incluse mâncăruri tradiţionale: găluşte cu cârnaţi şi ciolan, aitură, cafea, 100 de ml de Mioriţa, o bere, şampanie, dar şi artificii. Muzica este asigurată de DJ-ul nostru din club", spune barmanul de la Tonight. Rezervările se pot face până chiar şi înainte de revelion, în limita locurilor disponibile. Şi la Bulevard Club Cafe, de pe Bulevardul Republicii,  ultima noapte din 2009 se anunţă incendiară. Costul unui bilet este tot 60 de lei, pentru rezervările la masă, şi 20 de lei pentru cei care vor să stea în picioare. Locurile nu sunt ocupate nici aici decât în proporţie de 80 la sută. „Oferim un bufet suedez cu aperitive şi băuturi: cocktail, cafea, răcoritoare, fresh-uri şi şampanie. Petrecerea începe de la ora 22.00, iar muzica o să fie de club. Dispunem de 250 de locuri , dar nu sunt ocupate toate", spune Paul Moldovan, unul dintre administratorii clubului.

Clubul, soluţia tinerilor care rămân în oraş

Ramona Florea are 22 de ani şi spune că revelionul în club e ultima şansă a celor care nu au un plan. „Pentru o noapte nu merita să merg la o cabană. Îmi place atmosfera de club şi cred că aşa trebuie sărbătorit sfârşitul de an: cu prietenii, într-o seară de distracţie", crede tânăra.

Chiar dacă nu duc lipsă de clienţi, mai puţin de jumătate dintre cei aproape 20 de adminsitratori de localuri din Bistriţa s-au ţinut de petreceri de revelion. „Anul trecut am făcut, anul acesta  nu, pentru că am avut şi ceva probleme cu spaţiul care trebuia renovat. Mulţi administratori s-au gândit, probabil,  că nu îşi acoperă cheltuielile, mai ales pe criza asta financiară ", crede  Puiu Cotarcea, patronul clubului Ambasador.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite