Scandal cu topoare la o stână din Budacu de Jos. Unul dintre cei implicaţi, reţinut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scandal între doi ciobani din Budacu de Jos s-a terminat cu o vizita la spital pentru unul dintre cei implicaţi. Acesta s-a trezit lovit cu un topor în zona capului, iar agresorul său a fost reţinut pentru 24 de ore.

Doi tineri ciobani, unul din Budacu de Jos iar altul din Viile Tecii, s-au luat la bătaie aseară la o stână situată pe Dealul Budacului. Tânărul de 22 de ani din Budacu de Jos i-a aplicat o lovitură cu un topor în zona capului adolescentului de 16 ani din Viile Tecii.

Tânărul a fost transportat cu răni serioase la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Potrivit medicilor, leziunile suferite i-au pus viaţa în primejdie.

"Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pe timp 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor, urmând să fie prezentat de procurorul criminalist Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă," susţin reprezentanţii IPJ BN.



Vă mai recomandăm:

Două antrenoare de atletism s-au luat la bătaie pe stadion, în faţa copiilor. Directorul CSM renunţă la colaborarea cu una dintre ele

Au nenorocit un coleg de şcoală şi au scăpat cu un an de închisoare şi cu daune morale de un milion de lei

 

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite