REPARTIZARE LICEU 2013 Colegiile Naţionale „Liviu Rebreanu” şi „Andrei Mureşanu”, liceele unde s-a intrat cu notele cele mai mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: admitere.edu.ro
FOTO: admitere.edu.ro

Repartizare Liceu 2013/ Ministerul Educaţiei a publicat astăzi pe site-ul admitere.edu.ro lista cu repartizările absolvenţilor de clasa a VIII-a în licee. Liceele unde s-a intrat cu mediile cele mai mari au fost şi în acest an Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” şi Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”.


Printre cele mai căutate profile, se pare, s-a numărat anul acesta ştiinţele naturii. La profilul ştiinţele naturii în limba engleză de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, care a pus la dispoziţie 28 de locuri, ultima medie de intrare a fost 9,58, în timp ce la acelaşi profil însă de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”, unde au fost disponibile 58 de locuri, ultima medie a fost 9,28.

Cu medii mari s-a intrat şi la profilul matematică-informatică de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” ultima medie fiind 9,27, sau la ştiinţe sociale de la aceeaşi unitate de învăţământ, unde ultima medie a fost 9,19. La profilul ştiinţe ale naturii de data asta la secţia română de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” s-a intrat minim 9,17.

Şi Liceul Teoretic „Solomon Haliţă” din Sângeorz Băi a avut parte de note bune, ultima medie de intrare la profilul matematică-informatică fiind 9,16.

Notele mari obţinute la examenul de Evaluare Naţională de către absolvenţii clasei a VIII-a au făcut ca ultimele medii de intrare la licee să crească simţitor, în unele cazuri chiar şi cu un punct.

La polul opus, la unităţi de învăţământ precum Liceul Teoretic „Constantin Roman Vivu” din Teaca s-a intrat şi cu medii care nici nu ajungeau la 4. La fel s-a întâmplat şi la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Maieru. În total în 17 licee din tot judeţul s-a intrat şi cu medii care nu depăşeau 5.

Cele 5 eleve din Bistriţa-Năsăud care au avut 10 pe linie atât în cei patru ani de gimnaziu, cât şi la Evaluarea Naţională au optat pentru Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Năsăud - profilul ştiinţe ale naturii, Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Beclean- profilele ştiinţe ale naturii şi economic sau Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” – profilul ştiinţele naturii.

Listele cu repartizările pe fiecare liceu din Bistriţa-Năsăud pot fi consultate aici.

Vă mai recomandăm:

EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Ierarhia pentru admiterea la liceu. Opt elevi in Bistriţa-Năsăud au media 10

Topul celor mai bune licee din judeţul Bistriţa-Năsăud

REPARTIZARE LICEU 2013 Părinţi şi elevii din Bistriţa-Năsăud află astăzi liceele unde au fost admişi copiii

 

 

 


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite