REPARTIZARE LICEU 2013 Părinţii şi elevii din Bistriţa-Năsăud află astăzi liceele unde au fost admişi copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Repartizare Liceu 2013/ Marţi, elevii bistriţeni pot afla la ce liceu vor studia în următorii 4 ani, listele finale în urma repartizării computerizate fiind afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei, urmând ca miercuri acestea să fie afişate din la şcolile şi liceele din judeţ.


Repartizare Liceu 2013/ Listele finale cu elevii admişi la liceu sunt afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei, admitere.edu.ro. Miercuri, listele vor fi afişate şi la şcolile şi liceele din ţară. 

Repartizarea computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a s-a făcut în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile candidaţilor de pe fişa de opţiuni.

Anul acesta 2775 de elevi  din Bistriţa-Năsăud au susţinut examenul de Evaluare Naţională, 75% dintre ei reuşind să obţină o notă de trecere. La Limba şi Literatura Română, 83% dintre candidaţi au luat peste 5, în timp ce la matematică 75,7% au obţinut note de trecere. 24 de elevi au avut medii sub 2, iar 99 medii între 2 şi 3, în timp ce 8 candidaţi se pot bucura de media 10.

Cele mai mari medii de intrare la liceu au fost înregistrate anul precedent la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, la Colegiul Naţional „George Coşbuc” şi la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”. Astfel, ultima medie înregistrată în 2012 la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” a fost 9.31, la Colegiul Naţional „George Coşbuc” 8,10, iar la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” 8,88.

Dosarele de înscriere la liceele la care au fost admişi vor putea fi depuse în perioada 17-26 iulie, elevii având nevoie pentru înscriere de : cererea de înscriere, cartea de identitate şi cerificatul de naştere în copie legalizată, adeverinţa cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională, precum şi foaia matricolă pentru clasele a-V-a -- a VIII-a (cu calcului mediei generale).

Vă mai recomandăm:

REZULTATE EVALUARE 2013 FOTO S-au afişat primele rezultate la examenul de Evaluare Naţională la şcolile din Bistriţa

EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Ierarhia pentru admiterea la liceu. Opt elevi din Bistriţa-Năsăud au media 10

Topul celor mai bune licee din judeţul Bistriţa-Năsăud

 

 

 




 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite