O nouă înregistrare cu primarul care şi-a filmat fata în timp ce o umilea. „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liberalul Traian Ogâgău se dezlănţuie violent când se află în mijlocul familiei. FOTO Facebook
Liberalul Traian Ogâgău se dezlănţuie violent când se află în mijlocul familiei. FOTO Facebook

O înregistrare video cu primarul PNL al oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, în care acesta şi-a pus fiica dezbrăcată să stea în genunchi şi să promită că nu mai este obraznică, a ajuns în spaţiul public şi a provocat un val de critici la adresa edilului. Între timp, joi, a apărut şi o înregistrare audio cu acesta, în care-şi terorizează familia.

Înregistrarea nouă începe cu plânsul unui copil, evident disperat, în timp ce primarul liberal se răsteşte. „Gura mică”, spune el, în timp ce trânteşte, sparge şi răstoarnă diverse obiecte, într-un moment de furie scăpată parcă de sub control.

În tot acest timp, o altă voce, care pare a fi tot a unui copil, posibil un frate mai mare, încearcă să o calmeze pe fetiţă şi îi spune şoptit: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”. Traumatizată, copila întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”.

Câteva momente mai târziu, printre alte sticle sparte, bărbatul se dezlănţuie într-un potop de înjurături şi ameninţări greu de redat, se pare la adresa întregii sale familii, inclusiv la adresa mamei copilei, de care a  divorţat. „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”, se aude printre înjurături în care îl invocă pe Dumnezeu, mormântul mamei şi mama celei vizate.

În inregistrare se aud vocile a doi copii, iar în a doua parte a înregistrării intervine o voce de femeie care, cel mai probabil, este mama copiilor şi care pare să fi asistat încă de la început la întreaga scenă. Ea intervine doar la un moment dat şi îi spune bărbatului să-şi ducă lucrurile direct la Rapsodia şi că nu are ce căuta în Huniazilor, moment în care se aud tot felul de bufnituri şi trosnituri şi imediat ţipetele copilei îngrozite, urmate de: „Ooff, ce-ţi face tati!!!”.

Ulterior, se aude vocea bărbatului, printre zgomote puternice de obiecte lovite, care spune: „Tot, pregătit frumos, şi cu mine-ai încheiat! Ordinară şi penală ce eşti! Stai că te ... (ininteligibil). Aia-i lege. Exact ce meritai, aia ai să ai! (...) Îmi pare bine că ţi-am dat un pumn... un picior în cap ca la o minge”. În timpul în care bărbatul se dezlănţuie cu înjurături şi apostrofări cel mai probabil, la adresa soţiei, se aud vocile şoptite ale copiilor şi se desluşeşte cuvântul: „Poliţie”. În finalul înregistrării, bărbatul se adresează unuia dintre copii întrebându-l dacă vine la tuns. Copilul răspunde că nu, iar bărbatul spune: „Ţi-ai făcut codiţe. Bravo”. Iar copilul încheie: „Ca şi-o fetiţă”.

Traian Ogâgău nu este la prima ispravă de acest gen. Miercuri, 16 septembrie, a apărut o întregistrare video care a  intrat în posesia celor de la Ştiri de Bistriţa. Imaginile surprinse sunt greu de imaginat pentru secolul în care trăim. În videoclip, Ogâgău îşi ceartă fata, pe care a pus-o să stea dezbrăcată în genunchi, cu faţa la un dulap şi mâinile ridicate, spunându-i să repete diferite fraze.

După apariţia imaginilor, Traian Ogâgău a postat un scurt clip pe Facebook în care încearcă să deturneze atenţia de la gravitatea faptei sale şi dă vina pe rivalii politici de la PSD, pe care îi acuză că folosesc videoclipul pentru a face campanie electorală. Niciun cuvânt, însă, de regret, nicio scuză faţă de copilul traumatizat.

„Cum s-a intrat în posesia acestui video, nu mai contează. Însă de aici şi până la a folosi tocmai în campanie electorală fimuleţe personale, private, denotă faptul că sunteţi disperaţi şi folosiţi cele mai josnice metode pentru a manipula cetăţenii, metode marca PSD, dragii mei. Să m-apuc şi eu să spun de copiii fiecăruia, ce face fiecare, ar fi normal?! Să-mi terfeliţi voi imaginea fetiţei mele?! Cu ce v-a greşit ea?” este doar o parte din mesajul postat de primar pe reţeaua de socializare.

„Cine cruţă nuiaua, îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, a adăugat Ogâgău.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Primarul care şi-a filmat fetiţa în timp ce o umilea, în vizorul Poliţiei. Edilul a mai avut probleme cu legea

VIDEO Primarul din Sângeorz-Băi şi-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce îi aplică o corecţie umilitoare. Imaginile, armă de campanie

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite