Metoda ingenioasă la care a recurs un hoț în supermarket. Cum s-a dat de gol

0
Publicat:

Un bărbat din Slatina a crezut că poate fura un cărucior plin cu produse dintr-un supermarket din Bistrița și a fost la un pas să reușească. A fost însă prins până la urmă, iar acum va trebui să le dea explicații polițiștilor.

Hoțul a fost prins în cele din urmă. FOTO Unsplash
Hoțul a fost prins în cele din urmă. FOTO Unsplash

Un bărbat a fost filmat într-un supermarket din Bistriţa în timp ce aplica o metodă inedită de a fura, informează News.ro. Ca să-i păcălească pe angajații supermarketului, el a umplut un coş cu alimente, a scos coşul din magazin pe la casele de marcat expres, după care el a ieşit din supermarket pe la casele de marcat asistate de casier, fără a avea produse asupra sa.

A fost observat în cele din urmă, după ce cineva a dat alarma. Reprezentanţii magazinului au solicitat intervenţia autorităţilor, un echipaj de jandarmi aflat în zonă l-a oprit pe suspect şi a întocmit, pe numele acestuia, acte de sesizare pentru infracţiunea de furt, care au fost predate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit datelor furnizate marţi de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa Năsăud, tentativa de furt a avut loc luni dimineaţă, într-un supermarket din Bistriţa.

„Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistriţa diverse produse alimentare (carne, legume, cafea, dulciuri), şi a trecut de casa de marcat fără a avea nicio intenţie de a le achita. Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puţin inedită, acesta strecurând coşul plin cu produse, în zona caselor de marcat expres, după care a ieşit pe la casele de marcat asistate”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei. 

Conform sursei citate, valoarea totală a produselor pe care slătineanul a încercat să le fure este de aproape 600 de lei. Gestul său îl poate costa însă scump. Pedeapsa în astfel de cazuri poate merge până la închisoarea cu executare.

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite