La 17 ani, cu apucături de Schumacher. Un adolescent a gonit cu 160 de km/h şi a luat în plin poarta şi gardul unei gospodării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 17 ani, un elev din Nimigea a vrut să-şi testeze abilităţile de şofer. Pe lângă faptul că nu deţinea un permis de conducere, adolescentul a şi gonit pe şosea cu 160 de km/h. Cursa nebună s-a terminat însă rapid, chiar în poarta şi gardul unei gospodării.

Accidentul s-a produs joi la ora prânzului. Elevul de 17 ani s-a urcat la volanul maşinii unui prieten şi a gonit prin oraşul Năsăud cu autoturismul. În scurt timp acesta a scăpat maşina de sub control şi a intrat în poarta şi gardul unei godpodării.

Acul vitezometrului s-a oprit la 160 de km/h, viteză neatinsă nici măcar de şoferii experimentaţi. Atât posesorii gospodăriei, cât şi şoferul de ocazie s-au ales cu o sperietură zdravănă şi cu pagube materiale.

Adolescentul de 17 ani a scăpat fără nicio zgârietură din această aventură periculoasă. Cel mai probabil adolescentul se va alege cu dosar penal în urma acestei isprăvi.

Vă mai recomandăm:
 

Doi bărbaţi din Alba au murit într-un accident rutier în Bistriţa-Năsăud. Maşina a intrat într-un parapet

Incident neobişnuit la Năsăud. Un tânăr a intrat cu ATV-ul într-un palmier şi a murit pe loc


 

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite