Doi români plecați în străinătate au găsit casa goală când s-au întors în țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi soți din satul Ocnița, comuna Teaca din județul Bistrița-Năsăud, au plecat în luna iunie a anului 2022 în străinătate, la muncă. Când s-au întors în țară aceștia au sesizat că le lipseau mai multe bunuri.

Hoț
Doi săteni au furat bunuri în valoare de 40.000 de lei. Foto: Arhivă

Hoții, doi săteni care posibil au știut de lipsa acestora, sunt învinuiți de furt calificat, conform ObservatorBN

În intervalul de timp în care familia nu a fost în țară, doi săteni, în vârstă de 41 și respectiv 17 ani, au pătruns în gospodărie și au furat bunuri în valoare de 40.000 de lei.  

Familia a sesizat autoritățile, iar după o scurtă anchetă hoții au fost găsiți. La domiciliul acestora au fost descoperite o parte din bunuri. 

În după-masa de ieri, 24 februarie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați de către o familie din Ocnița, despre faptul că, în intervalul iunie 2022-24.02.2023, perioadă în care cei doi soți au fost plecați în străinătate, le-au fost sustrase, din locuință și dintr-o anexă, mai multe bunuri. 

În urma investigațiilor și verificărilor efectuate, în scurt timp, polițiștii din Teaca au identificat un bărbat de 41 de ani și un tânăr de 17 ani, ambii din Ocnița, bănuiți de comiterea faptei. Totodată, polițiștii au reușit recuperarea în totalitate a bunurilor sustrase, respectiv a unui televizor, 2 aparate profesionale de cafea, 7 motofierăstraie, 4 motocositori, precum și alte unelte electrice (flexuri, polizoare, mașini de tuns iarba etc). 

Bunurile recuperate, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, urmează a fi restituite păgubiților. Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, Postul de Poliție Teaca continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, se arată în comunicatul de presă al IPJ BN. 

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite