Deputatul PDL Andreea Paul: „Ai o bijuterie, o blană? Ponta este şi în sertar şi le taxează pe toate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Paul FOTO: Adevărul
Andreea Paul FOTO: Adevărul

Prezentă duminică la Bistriţa, la alegerile noii conduceri a PDL Bistriţa-Năsăud, Andreea Paul, deputat de Satu Mare, s-a arătat foarte critică la adresa bugetului propus pentru anul 2014 şi mai ales la adresa primului ministru Victor Ponta. Aceasta a spus că Guvernul USL taxează orice, însă dă prea puţin înapoi la populaţie.

„Am porci, oi, vite mai multe, pac taxa Ponta. Vrei să tragi o ţigară de necaz sau de bucurie? Nu te sfătuiesc, mai întâi trebuie să te duci la prim-taxatorul Ponta. Vrei să divorţezi? Mai întâi plăteşti taxa Ponta. Ai vreun bai şi intri în spital? Ponta intră după tine. Te taxează la fiecare zi de spitalizare. Ai o bijuterie, o blană? Nu te gândi, Ponta este şi în sertar şi le taxează pe toate. Nimic nu a rămas netaxat, Ponta este peste tot, taxează şi aerul şi apa”, a declarat Andreea Paul duminică la Bistriţa, spre amuzamentul celor 400 de delegaţi prezenţi la alegerea noii conduceri a PDL Bistriţa-Năsăud.

Andreea Paul a mai precizat în cadrul vizitei de la Bistriţa că Guvernul USL ia cu 10 mâini, motivând că taxele sunt necesare pentru creşterea salariilor şi a pensiilor, şi dă înapoi populaţiei foarte puţin.

De asemenea, aceasta a catalogat bugetul pentru anul 2014 ca fiind unul al birocraţiei, fără indicatori de performanţă, care nu sprijină mediul de afaceri şi creşterea economică.


Vă mai recomandăm:

Andreea Paul Vass: „Economia lui Ponta duduie spre prăpastie“

VIDEO Vasile Blaga şi Andreea Paul Vass au fost la o nuntă în Maramureş. Elena Udrea şi preşedintele României nu au mai venit


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite