Apelativele „centuristă”, ”matroană de bordel”, ”femeie de doi lei” îl costă pe Gigi Becali 600 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Reclamaţia făcută de bistriţeanca Anca Cârcu în urmă cu trei luni la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a dat roade. Patronul Stelei Gigi Becali a fost sancţionat de către CNCD cu 600 de lei pentru că a numit-o pe Anca Cârcu „centuristă”, „matroană de bordel” sau „femeie de doi lei”.


CNCD a hotărât că gura slobodă a omului de afaceri Gigi Becali trebuie pedepsită şi l-a amendat pe patronul stelei cu 600 de lei, în urma unei plângeri făcute de către bistriţeanca Anca Cârcu. Acesta a numit-o pe reprezentanta PRM „centuristă”, ”matroană de bordel” sau „femeie de doi lei”.

„Sunt mulţumită pentru că a luat (n.r. CNCD) decizia corectă. Domnul deputat Becali trebuia amendat pentru că are gura slobodă şi jigneşte ori de câte ori nu are argumente sau replică”, a precizat Anca Cârcu.

Aceasta a mai spus că suma cu care a fost amendat patronul Stelei i se pare mică şi că a renunţat la procesul prin care intenţiona să îi ceară lui Gigi Becali daune morale în valoare de 500.000 de euro.

Vă mai recomandăm:

Bistriţeanca Anca Cârcu a intrai în gura lupului. Gigi Becali o face cu ou şi cu oţet

Anca Cârcu termină cu plângerile împotriva lui Gigi Becali, dar îndeamnă şi alte femei să îi urmeze exemplul

Anca Cârcu, „înfiată” de Vadim Tudor. Preşedintele PRM a numit-o secretar executiv

 

 

 




 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite