UPDATE Mascaţii, din nou la Primăria Baia Mare: arhitectul-şef, dus la audieri la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Dinculescu a fost dus la audieri  FOTO: Angela Sabău
Mircea Dinculescu a fost dus la audieri  FOTO: Angela Sabău

Mascaţii au descins din nou în această dimineaţă la Primăria Baia Mare. De această dată, vizat este arhitectul şef al oraşului, Mircea Dinculescu.

UPDATE, ORA 14.35: Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Biroul Teritorial Baia Mare au anunţat că efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârşirea unor infracţiuni corupţie, comise în perioada 2015 – 2016.

„În cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 4 locaţii situate în municipiul Baia Mare, din care una reprezintă sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie“, se arată într-un comunicat al DNA.

UPDATE, ORA 14.30: Arhitescul Mircea Dinculescu a fost dus la audieri.

UPDATE ORA 13.45: Potrivit unor surse, Mircea Dinculescu a fost luat de pe drum, el făcând naveta Cluj-Baia Mare, şi a fost adus cu mascaţii la primărie. Din ce se ştie până acum, singurul vizat este biroul de urbanism din cadrul primăriei.

În această dimineaţă, mascaţii au descins din nou la Primpria Baia Mare. Ei l-au vizat de această dată pe arhitectul-şef al oraşului, Mircea Dinculescu. La această oră, procurorii anticuropţie se află încă în interior şi, potrivit unor surse, verifică documente. 

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri