UPDATE 3 ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Maramureşenii îşi aleg preşedintele. Victorie surprinzătoare în Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maramuresenii isi aleg presedintele
Maramuresenii isi aleg presedintele

Peste 420.000 de maramureşeni sunt aşteptaţi, astăzi, 2 noiembrie, să îşi exercite dreptul de vot la ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014. La nivel de judeţ Maramureş sunt disponibile un număr de 433 de secţii de votare, cele mai multe, 85 fiind în municipiul reşedinţă de judeţ.

UPDATE 4 La nivel de judeţ Maramureş numărătoarea paralelă făcută de partide îl dau câştigtor pe candidatul ACL, Klaus Iohannis. Candidatul ACL a câştigat la scor pe municipiul Baia Mare, asta deşi lumea se aştepta ca pe municipiul reşedinţă de judeţ să câştige Victor Ponta. 

Atmosfera la cele trei sedii de partide a fost una total diferită. Dacă cei de la PNL şi PDL sunt în culmea fericirii, cei de la PSD îşi dau seama că nu s-a muncit suficient de mult în această campanie, fiind oarecum surprinşi descorul obţinut de Iohannis în judeţ. 

UPDATE 3 Până la ORA 21:00, ora închiderii urnelor, în judeţul Maramureş au votat 185.329 de persoane, reprezentând  43,39 % din totalul celor înscrise pe liste (428.395). Dintre aceştia, 171.103 au votat pe listele permanente, 12.933 pe listele suplimentare si 1.293 cu urna mobilă.

UPDATE 2 14:00 Până la această oră la Biroul Electoral Judeţean a fost sesizat un singur incident electoral. Şi anume că un bărbat şi-ar fi fotografiat buletinul de vot, deşi acest lucru este interzis de lege. Incidentul a avut loc într-o secţie de votare din Baia Mare. 

În rest scrutinul electoral la nivel de judeţ se desfăşoară normal. 

UPDATE 08:45 ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Oamenii politici locali au început şi ei să voteze. În jurul orelor 09:30 este aşteptat să voteze prefectul judeţului, Anton Rohian. Tot la aceeasi oră va vota în Maramureş şi fostul ministru Traian Igaş. Primarul Băii Mari va vota undeva în jurul orei 10:30. 

UPDATE Secţiile de votare din judeţul Maramureş s-au deschis la ora 07:00. Au apărut şi primii votanţi. Printre primii maramureşeni care au ieşit la vot s-a numărat şi un pensionar băimărean care a mărturisit că a votat pentru democraţie. Băimăreanul a recunoscut că de fiecare dată când sunt alegeri se trezeşte de dimineaţă şi votează. 

Secţiile de votare se vor deschide la ora 7.00 şi se vor închide la ora 21.00.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite