Răpire ca în filme pe străzile din Baia Mare. Un șofer de microbuz a sunat la 112

0
Publicat:

O adolescentă de 18 ani din Baia Mare a fost răpită în plină stradă de către un individ. Acesta a luat-o cu forța și a băgat-o într-o mașină. Bărbatul este acum cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare. A fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub control judiciar.

Tânăra a fost răpită  FOTO pexels.com
Tânăra a fost răpită FOTO pexels.com

Tânăra răpită a coborât dintr-un microbuz ce transporta persoane, în zona Gării din Baia Mare. Chiar în fața gării a fost luată cu forța de un individ de 24 de ani, care a obligat-o să intre într-o mașină.

Ghinionul lui a fost că șoferul de microbuz a văzut toată scena și a sunat la 112. De asemenea, el a urmărit autoturismul în care se afla tânăra și i-a ținut la curent pe polițiști în legătură cu localizarea mașinii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri, judecătorii au decis ca acesta să fie cercetat penal sub control judiciar pentru 60 de zile.

„Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 de către un conducător auto pe un microbuz de transport persoane, cu privire la faptul că, a observat că o tânără ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism, după ce aceasta a coborât în stația de pe strada Gării din municipiu”, transmite IPJ Maramureș.

Tânăra răpită, găsită de polițiști 

De asemenea, maiarată oamenii legii, șoferul a continuat să urmărească mașina până când a ajuns la un drum cu sens interzis.

„Autoturismul în cauză a pătruns pe un sector de drum cu acces interzis, motiv pentru care conducătorul microbuzului s-a oprit. Din momentul sesizării, polițiștii au declanșat activitatea de căutare și identificare a autoturismului în cauză, fiind identificată și persoana vătămată, respectiv o tânără de 18 ani din Baia Mare”, mai arată IPJ Maramureș.

De asemenea, polițiștii l-au identificat și pe bărbatul de 24 de ani din Baia Mare, cel bănuit de infracțiunea de lipsire de libertate și amenințare.

„Față de acesta, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, mai transmite IPJ.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite