O ambulanţă cu două paciente a derapat şi a ajuns pe linia de cale ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ambulanta

O ambulanţă în care se aflau două paciente a ajuns pe calea ferată, în zona haltei Petrova din Maramureş, după ce a derapat. Şoferul şi cele două paciente au fost preluaţi de o altă ambulanţă şi transportaţi la spital.

"Azi-noapte, în jurul orei 00.00, poliţiştii au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o ambulanţă a derapat şi a ajuns pe linia de cale ferată. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat de 41 de ani din Săcel, a pierdut controlul direcţiei de mers a autospecialei oprindu-se pe linia de cale ferată între staţia C.F.R. Valea Vişeului respectiv Halta de mişcare Petrova", a arătat, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Maramureş.

În ambulanţă se aflau două paciente care urmau să fie transferate la spital. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 

Şoferul şi cele două paciente au fost preluaţi de către o altă ambulanţă care i-a transport la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite