Crimă la Sighetu Marmaţiei. O femeie de 39 de ani, ucisă de soţul de care voia să divorţeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 39 de ani din Sighetu Marmaţiei a fost ucisă azi dimineaţă, în faţa blocului unde locuia. Cel care a înjunghiat-o este soţul ei, cu care se afla în proces de divorţ. Femeia era mamă a trei copii.

Cei doi au fost căsătoriţi 20 de ani şi aveau trei copii, de 10, 17 şi repectiv 20 de ani. Din cauza vătăilor crunte pe care le primea, femeia a decis să depună actele de divorţ. Pentru că bărbatul era agresiv în continuare, ea s-a mutat la părinţii ei, iar tatăl său o conducea la autobuz în fiecare dimineaţă. Astăzi, însă, crezând bă soţul agresiv este pelcat din ţară ea a plecat singură la muncă. Imediat ce a ieşit din faţa blocului, ea a fost înjunghiată, iar agresoru a fugit de la locul faptei. El a fost, însă, prins în scurt timp de polţişti şi a fost dus la audieri.

image

Locul crimei a fost izolat de poliţişti   Foto: infomm.ro

Potrivit unor surse apropiate familiei, cei doi au mai avut probleme şi în trecut, femeia a mai depus plângeri la poliţie împotriva lui, însă le-a retras ulterior. De asemenea, la începutul acestui an, mama femeii a sesizat la 112 agresiunea bărbatului asupra fiicei ei. „A fost înregistrat un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. O echipă alcătuită dintr-un procuror şi criminalişti efectuează cercetări la faţa locului (n.red. marţi, la orele dimineţii). În cauză se fac audieri şi s-a dispus efectuarea necropsiei cadavrului”, a declarat Adela Mociran, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Părinţii femeii: „O tot ameninţa că o va omorî”

Părinţii femeii au declarat pentru infomm.ro că bărbatul o bătea mereu, acesta fiind şi motivul pentru care nu a mai suportat şi a vrut să divorţeze. „Dimineaţa asta fata mea s-a dus la serviciu. Pentru a scurta drumul către staţia de autobuz, lucra la o firmă din Sarasău, a mers printre garaje. Criminalul a pândit-o toată noaptea. A fost văzut de către vecini. M-au sunat băieţii mei să mă întrebe dacă Anca a mers la serviciu deoarece au auzit ţipete foarte puternice. Le-am spus că a plecat. M-am dus până la gard şi am văzut cum pleca ambulaţa. Pe jos era un cadavru de femeie. Îi auzeam pe vecinii adunaţi în jur cum se întrebau dacă victima era o femeie tânără. Când am auzit acest lucru am şi realizat că este Anca mea dragă. Soţul o tot ameninţa că o va omorî. L-am trezit pe soţul meu care, de obicei o conducea la staţia de autobus. Astăzi nu a făcut-o. În trecut, fata mea a mai fost sechestrată tot de pe stradă de criminal. Ne ameninţa pe toţi tot timpul. Am tot depus plângeri la poliţie. Nu s-a făcut nimic. Ne spuneau că vor interveni numai dacă ne atacă şi să sunăm la 112. Din luna octombrie a anului trecut, după ce a bătut-o crunt pe Anca, aceasta s-a mutat la noi şi a intentat divorţ. Când credeam că îşi revenise, unde să fi mers biata fată dacă nu la mama ei? Unde să-şi găsească alinare? Poliţia  ţinea cu criminalul . Îl sfătuiau cum să ne ducă în eroare, să ne deruteze. Dacă îşi făceau datoria, fata mea era în viaţă. Ce poliţie avem la Sighet? Când am mers ultima oară, de sărbătorile de Rusalii, ne-au spus că dacă nu ne convine să ne luăm un… bodyguard”, a spus, plângând Maria Sabadâş, mama victimei. “Criminalul ne tot spunea: pregătiţi-vă de mormântare! Vă bag pe toţi în doliu! Uite că ne-a băgat. Sunt sigur că dacă poliţia lua măsurile ce trebuiau nu s-ar fi ajuns în această situaţie. Biata fetiţă a noastră va merge în mormânt”, a spus Ioan Sabadâş, tatăl victimei.

Mai puteţi citi:

Percheziţii în Maramureş. Vizate sunt persoane bănuite de infracţiuni silvice

Baia MarePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite