Consiliul Judeţean, controale pe drumul Baia Sprie-Bârsana. Nemulţumiri la Văleni şi în alte zone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii zonei Călineşti-Văleni se declară nemulţumiţi de anumite lucrări care se execută pe tronsonul de drum Baia Sprie-Bârsana. Este vorba despre podeţele de acces la proprietăţi. Şeful administraţiei judeţene, Zamfir Ciceu a făcut o vizită în teren, pentru a calma spiritele.

Fiecare localitate prin care trece traseul proiectului Reabilitarea Drumului Baia Sprie – Bârsana va fi luată la pas de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş. 

Asta promit acum capii administraţiei judeţene, care sunt dispuşi acum să facă orice numai să vadă terminat acest proiect început pe vremea administraţiei Mircea Man. În caz contrar cu siguranţă că va fi nereuşita numărul 1 a administraţiei Zamfir Ciceu. 

„Marea nemulţumire a locuitorilor din această zonă este legată de faptul că, de când s-au început primele lucrări la acest proiect, cu ani în urmă, n-a fost nimeni din partea autorităţilor să stea de vorbă cu ei. În plus, au experienţa unor lucrări care au fost începute şi întrerupte de prima firmă executantă, acum câţiva ani. Atunci li s-au dărâmat podeţele, li s-au pus grămezi de nisip în faţa porţilor, după care lucrările au fost întrerupte. 

Din această cauză, şanţurile au fost colmatate şi, atunci când ploua, apa le mergea în curte. Mulţi dintre ei au avut de suferit din cauză că lucrările s-au efectuat atunci total necorespunzător. 

Ei doresc certitudini şi asigurări că drumul se va finaliza, că accesele la proprietăţi vor fi realizate. Am verificat punctual fiecare situaţie şi – la fiecare problemă ridicată de locuitori – se vor găsi soluţii tehnice.” – a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu. 

Trebuie spus că proiectul drumului Baia Sprie-Bârsana a început în martie 2009, cu surle şi trâmbiţe. De atunci au fost probleme de tot felul, de la rezilieri de contracte la treceri pe la DNA. Dar drumul tot nu este gata şi locuitorii acestei zone sunt tot nemulţumiţi că după aproape 6 ani drumul arată mai rău decât înainte. 

Citeste si: MApN: Un sergent major de la Regimentul 30 de Gardă a fost găsit împuşcat în unitatea militară

Un avion rusesc a survolat Marea Neagră în timpul exerciţiilor unei grupări navale NATO

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite