Băut la volan, a acroşat maşina poliţiei care-l urmărea. Acum este reţinut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul era băut la volan    Foto: Adevărul
Tânărul era băut la volan    Foto: Adevărul

Un tânăr din Moisei a fost reţinut de poliţişti după ce a avariat autospeciala de poliţie care-l urmărea.  Din cauza vitezei şi a alcoolului, el a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ.  Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Borşa.

Echipajul de poliţie a oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe strada Dragoş Vodă din Borşa. Întrucât conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare efectuate de poliţişti şi a demarat în trombă spre Moisei, s-a procedat la urmărirea acestuia. În timp ce era urmărit, bărbatul de la volan a acroşat intenţionat autospeciala de poliţie, provocându-i avarii. Şoferul şi-a continuat deplasarea până pe strada Izvorul Negru din Moisei unde, datorită vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în albia pârâului. Poliţiştii au identificat un tânăr de 28 de ani, domiciliat în Moisei. El nu a suferit vătămări corporale însă autoturismul a fost avariat.  Tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, astfel că a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a stabilit că acesta avea o concentraţie de 1.75 g/l alcool pur în sânge.

În baza probatoriului administrat, ieri, 31 iulie, poliţiştii au dispus reţinerea sa pe o perioadă de 24 de ore, ulterior, procurorul de caz urmând a dispune în consecinţă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai puteţi citi:

Dosar penal, în cazul femeii care a bruscat un copil la creşă

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite