Bărbat arestat preventiv după ce a vândut droguri unor elevi de liceu din Maramureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi vândut droguri și susbstanțe psihoactive consumatorilor din Maramureș. Printre cumpărători sunt și elevi.

Droguri. FORO Poliția Română
Droguri. FORO Poliția Română

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au documentat activitatea infracțională a unei individ bănuite de trafic de droguri de risc, de mare risc și operațiuni cu substanțe psihoactive.

„La data de 16 februarie a.c., procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pentru  24 de ore a unui bănuit, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe psihoactive”, precizează Poliția Română.

Prins în flagrant 

De anul trecut și până pe 16 februarie 2023, bănuitul ar fi comercializat diferite cantități de droguri de mare risc, droguri de risc și substanțe cu efect psihoactive către consumatori din județul Maramureș, inclusiv liceeni.

Bărbatul a fost prins în flagrant delict, la data de 16 februarie., în timp ce deținea asupra sa, în vederea vânzării, 100 de grame substanță cristalină (3-CMC).

Droguri. FORO Poliția Română
Droguri. FORO Poliția Română

„La aceeași dată, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la adresa unde locuiește persoana bănuită, fiind descoperite și ridicate aproximativ 345 de grame de cannabis și 400 de grame de MDMA, bani în lei și valută, precum și alte mijloace de probă”, mai precizează Poliția Română.

Cantar folosit pentru droguri. FORO Poliția Română
Cantar folosit pentru droguri. FORO Poliția Română

Vineri, 17 februarie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, acelui în cauză, iar  propunerea a fost admisă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite