BAC 2014 Patru elevi au fost eliminaţi de la bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru elevi au fost eliminaţi de la examen Foto: Arhivă
Patru elevi au fost eliminaţi de la examen Foto: Arhivă

Nici cea de-a doua zi a probelor scrise la examenul de bacalaureat nu a trecut fără incidente în Maramureş. Patru elevi au fost eliminaţi din examen, după ce au fost prinşi încercând să copieze.


Absolvenţii claselor a XII-a care s-au înscris la examenul de bacalaureat şi au reuşţit să promoveze la probele orale, au susţinut miercuri cea de-a doua probă scrisă. Este vorba de proba obligatorie a profilului, examen susţinut de aproximativ 3.800 de elevi. În timp ce luni, o elevă a fost eliminată pentru că avea asupra sa telefonul mobil, nici de această dată incidentele nu au lipsit. Patru candidaţi au fost eliminaţi din sala de examen, după ce au fost prinşi încercând să copieze la Bacalaureat. 
 

Aceştia provin din Borşa, Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus şi au fost doi băieţi şi două fete. Doi dintre candidaţi au fost eliminaţi pentru că aveau asupra lor telefonul mobil, iar ceilalţi doi încercau să copieze de pe fiţuici. Toţi patru au fost eliminaţi din examen şi trebuie să aştepte următoarea sesiune a Bac-ului. 


Pentru restul elevilor urmează ultima probă scrisă, care va avea loc vineri, e iulie, urmând ca luni să se afişeze rezultatele. 

BAC 2014 MARAMUREŞ Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie şi Matematică

BAC 2014 MARAMUREŞ Subiectele de la proba scrisă la limba română de la Bacalaureat 2014

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite