Un om al străzii a înjunghiat un bărbat care îl primise în casă şi apoi s-a aruncat într-o fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii, pompierii şi medicii de la ambulanţă au intervenit în localitatea Bereşti – Bistriţa, judeţul Bacău, pentru a salva doi bărbaţi, de 58 şi 37 de ani. Primul se zbate între viaţă şi moarte la Terapie Intensivă deoarece a fost înjunghiat de mai multe ori, agresorul fiind salvat de pompieri.

Un bărbat de 37 de ani din comuna băcăuană Letea Veche, care obişnuieşte să cerşească pentru a supravieţui, a fost cules de pe stradă de un gospodar de 58 de ani, din localitatea Bereşti – Bistriţa, judeţul Bacău, şi pus la masă.

În casă, bărbatul de 37 de ani a devenit violent, cerând insistent alcool şi bani, potrivit poliţiştilor. Gazda i-a replicat că religia nu-i permite să bea alcool si că nu are bani în casă.

În faţa acestui refuz, cerşetorul şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe proprietarul casei. După aceea, a ieşit din casă şi s-a aruncat într-o fântână.

Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi de la Ambulanţă au ajuns la scurt timp la faţa locului. Pompierii au scos cerşetorul din fântână, acesta fiind ulterior transportat la spital.

La spital a ajuns şi proprietarul casei, fiind internat în prezent în stare gravă la Terapie Intensivă. 

Cerşetorul a fost transportat ulterior la spitalul din Iaşi, în condiţiile în care acuza dureri mari la coloana vertebrală.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru tentativă la omor.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Adolescentul care a înjunghiat o femeie în magazin, inspirat de un documentar de pe Netflix. Tatăl lui spune că e o victimă

Conflict sângeros între interlopi, la Galaţi. Un bărbat a fost înjunghiat în stradă şi este în stare critică

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite