Un copac de dimensiuni impresionante a căzut peste o casă şi a pus-o la pământ. Proprietarii s-au mutat la rude FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copacul a fost doborât de furtună FOTO ISU Bacău
Copacul a fost doborât de furtună FOTO ISU Bacău

În urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase - COD ROŞU - la nivelul judeţului Bacău au fost afectate mai multe localităţi.

Furtuna a făcut prăpăd marţi, în judeţul Bacău, unde în jumătate de oră fenomenul meteo a  afectat mai multe localităţi.

La Târgu Troduş, furtuna a doborât un copac mare, care a căzut peste o casă şi a făcut-o una cu pământul.

Proprietarii casei au fost evacuaţi la rude, după ce un arbore de o dimensiune impresionantă le-a stricat casa.. Din fericire niciuna dintre cele două persoane nu a fost rănită.

Echipaje din cadrul ISUJ Bacău au acţionat în cursul zilei de marţi pentru înlăturarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice periculoase la nivelul a cinci unităţi administrativ teritoriale din judeţşul Bacău, respectiv Tg. Ocna, Tg. Trotuş, Bogdăneşti, Mănăstirea Caşin, Caşin.

Astfel, a fost evacuată apa din 12 gospodării (curţi) şi 2 beciuri. Totodată, au fost desfăşurate 14 misiuni pentru degajarea de arbori căzuţi.

În acest moment două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti intervin pentru evacuarea apei din două curţi, în municipiul Oneşti şi respectiv în comuna Tg. Trotuş, sat Viişoara.

casa doborata la bacau
casa doborata la bacau
casa doborata la bacau
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite