Un bărbat din Bacău şi-a aruncat copiii într-un râu, după o ceartă cu soţia. Micuţii au murit, bărbatul n-a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Un bărbat din judeţul Bacău şi-a aruncat doi dintre propriii copii în apele adânci ale unui râu, după o ceartă cu soţia. O fetiţă de patru luni şi un băiat de cinci ani au fost scoşi din apă, însă prea târziu. Tatăl este căutat în continuare de poliţie şi pompieri.

Autorităţile din Bacău au fost puse în alertă de mama copiilor. Aceasta a sunat la 112, la orele prânzului, pentru a anunţa că soţul ei este posibil să fi produs o tragedie. 

Bărbatul în vârstă de 30 de ani plecase de acasă cu doi copii minori, de patru ani şi respectiv cinci luni, după ce ameninţase că se aruncă în apele Barajului Bereşti din judeţul Bacău. 

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti, care au scos copiii din apă, inconştienţi, după care le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanţei. Manevrelor de resuscitare au fost însă în zadar, copiii fiind declaraţi decedaţi. 

„Astăzi, la ora 13.10, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna Pănceşti despre faptul că soţul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băieţel de 4 ani şi o fetiţă de 5 luni, şi a ameninţat că se va sinucide împreună cu aceştia în baraj. Imediat la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie şi la ora 13.26 poliţiştii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanţă, au fost declaraţi decedaţi ", a transmis IPJ Bacău.

Potrivit unor apropiaţi ai familiei, un al treilea copil, de 6 ani, a apucat să fugă cu bicicleta la bunici, imediat ce a izbucnit cearta dintre părinţii săi. Bărbatul este în continuare căutat, atât în apele Barajului Bereşti, cât şi pe uscat.

Tragedia din Bacău are loc la doar câteva zile după ce o mamă s-a aruncat împreună cu copiii săi de pe un bloc de zece etaje, în Timişoara.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

O avocată, fiica unui fost procuror din Craiova, s-a sinucis în timp ce era într-o vizită la nişte prieteni

Traume înfiorătoare ale războiului: Jucătoarea ucraineană, Marta Kostyuk, s-a gândit la sinucidere!

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite