Trei copii au ars de vii într-o casă în comuna Parava. Au încercat să-i salveze pompierii din Adjud şi un echipaj SMURD de la Sascut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei copii cu vârste de până la 2 ani au ars de vii în propriul pătuţ
Trei copii cu vârste de până la 2 ani au ars de vii în propriul pătuţ

O adevărată tragedie s-a produs în această seară, în comuna băcăuană Parava. Flăcările au cuprins o casă în care se aflau trei copii. Intervenţia pompierilor şi a echipajului SMURD a fost inutilă. Cei trei micuţi au fost găsiţi carbonizaţi într-o încăpere.

Tragedie în această seară într-un sat din judeţul Bacău. Flăcările au cuprins o casă din comuna Parava iar familia nu a reuşit să-şi salveze copiii. Focul s-a extins pe toată suprafaţa casei şi a ars camera în care se aflau trei copii mici, cu vârste de până la 2 ani. La faţa locului a ajuns inclusiv o autospecială cu apă şi spumă de la Staţia de Pompieri Adjud, însă flăcările au fost prea puternice. Urmează ca oamenii legii să stabilească de la ce a izbucnit incendiul. „Incendiul a fost anunţat în jurul orei 19.50 şi s-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cinci pompieri de la Secţia de Pompieri Adjud. Cei trei copii au fost scoşi carbonizaţi. A ars camera în care se aflau ei, pe o suprafaţă de circa 20 de mp, şi deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul. Încă se acţionează pentru lichidare şi ulterior se vor face cercetările pentru stabilirea cauzei”, a declarat, pentru ziarul Deşteptarea, plutonierul adjutant Florin Olaru, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Vrancea.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite