Romeo Stavarache, trimis acasă de medicii de la Spitalul Judeţean Bacău. Afecţiunile cardiace nu sunt grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul suspendat şi arestat al municipiului Bacău, Romeo Stavarache, a efectuat luni un control medical la secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Bacău. Edilul, în urma supărărilor determinate de dosarele penale de corupţie în care este trimis în judecată şi-a agravat o afecţiune la inimă şi a solicitat Curţii de Apel să încuviinţeze noi investigaţii coronariene. Medicii l-au trimis acasă.

Romeo Stavarache, aflat în arest la domiciliu de două luni, a fost trimis acasă de medicii Spitalului Judeţean de Urgenţe din Bacău, care au constatat că inima edilului este destul de sănătoasă şi din acest motiv nu au încuviinţat internarea acestuia. Recent, pe 28 octombrie, Romeo Stavarache a convins magistraţii de la Curtea de Apel Bacău că are nevoie de o deplasare la spital. Dealtfel, de aproape patru luni, edilul încearcă să-i convingă pe magistraţi să fie lăsat sub control judiciar şi să se întoarcă, astfel, în fotoliul de primar al municipiului Bacău. Medicii care l-au consultat luni au constatat că viaţa acestuia nu este pusă în pericol. „Nu avem niciun pacient cu numele Romeo Stavarache“, a spus medicul care a fost de garda luni, la Secţia Cardiologie. Informaţia a fost confirmată şi de dr. Aurelia Ţaga, directorul medical al SJU Bacău. „Vă pot confirma că Romeo Stavarache a făcut investigaţii ieri în spitalul nostru. Nu vă pot spune însă diagnosticul, deoarece este confidenţial. În urma analizelor, nu s-a impus internarea acestuia“, a spus Aurelia Ţaga.

Starea de sănătate a primarului s-a înrăutăţit în cele două luni de arest, când a împărţit celula cu alţi infractori din arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bacău şi ai Penitenciarului Bacău. Zvonul legat de posibila tentativă de sinucidere a primarului, emis de cercul apropiat al edilului, a avut la bază depresia prin care acesta a trecut, după ce s-a văzut întemniţat. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite