Pui de căprioară neajutorat, salvat de poliţişti. Un bărbat cu spirit civic a sunat la 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiul de căprioară salvat de poliţişti FOTO IPJ Bacău
Puiul de căprioară salvat de poliţişti FOTO IPJ Bacău

O patrulă de siguranţă publică a găsit animalul într-un cartier din Târgu Ocna, Bacău. Puiul de căprioară nu se putea deplasa şi a fost chemat un medic veterinar pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Pe 25 mai, în jurul orei 19.30, poliţiştii din Târgu-Ocna au fost sesizaţi printr-un apel la 112, de un bărbat de 52 de ani, despre faptul că, într-un cartier din localitate se afla un pui de căprioară.

Patrula de siguranţă publică s-a deplasat imediat la faţa locului unde a depistat un pui de căprioară care nu se putea deplasa.

Poliţiştii au solicitat ajutorul unui medic veterinar pentru a-i acorda puiului de căprioară îngrijiri medicale de specialitate.

”Implicarea şi interesul manifestat faţă de protejarea animalelor constituie ceea ce numim spirit civic, iar poliţiştii apreciază şi încurajează atitudinile de acest gen.

Persoanele care procedează în acest fel constituie un exemplu pentru întreaga comunitate. Astfel, poliţiştii îi mulţumesc bărbatului care a sesizat prin 112, prezenţa puiului de căprioară, neajutorat”, spun reprezentanţii IPJ Bacău.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Localnicii unei comune, terorizaţi de un vecin iubitor de animale. Zeci de câini şi pisici le fac viaţa un calvar VIDEO

Cea mai mare pedeapsă aplicată în România pentru uciderea unui animal. Ritta şi-a salvat stăpânul cu preţul propriei vieţi

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite