O nouă tragedie pe E85. Trei morţi şi patru răniţi într-o coliziune între patru maşini VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în judeţul Bacău FOTO: ISU Bacău
Accidentul a avut loc în judeţul Bacău FOTO: ISU Bacău

Groaznicul eveniment rutier a avut loc miercuri după-amiaza, 13 aprilie, între comunele băcăune Răcăciuni şi Cleja. Pompierii au intervenit cu mai multe maşini.

Tragediile pe cel mai circulat drum din Moldova, E85, se ţin lanţ.

Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte patru au fost rănite miercuri, 13 aprilie, între localităţile Răcăciuni şi cleja, din judeţul Bacău, în urma unei coliziuni frontale între patru autoturisme. 

"La sosirea forţelor de intervenţie s-a constatat că în accident sunt implicate patru autoturisme. În urma coliziunii  dintre acestea au rezultat 7 victime (3 decedate, 3 care au fost preluate de echipajele SAJ, iar una dintre ele nu prezintă traumatisme grave şi, momentan, refuza transportul la spital)", potrivit ISU Bacău.

Ce spune poliţia

"La data de 13.04.2022,  în jurul orei 16:00, pe DN 2-E85 în afara localităţii Răcăciuni, un conducător auto de 78 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe direcţia Bacău-Bucureşti, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, de 48 de ani din judeţul Neamt. Ulterior s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din judeţul Iasi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroşat şi un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Răcăciuni. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 78 de ani şi a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani şi rănirea uşoară a conducătoarei auto de 48 de ani, a celui de 40 de ani şi a unui  pasager din autoturismul condus de cel din urmă", potrivit IPJ Bacău.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de deplasare, în continuare efectuându-se cercetarea la faţa locului.

Mai citiţi şi:

„Curba morţii” din Bacău, sfinţită de un preot. „Să fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică” VIDEO

Accident rutier cu doi morţi şi un rănit grav pe DN 11. „Curba morţii” abia ce fusese sfinţită de un preot

accident bacau
accident bacau

Carnagiu în judeţul Bacău

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite