În plină criză, Aerostar Bacău creşte salariile cu 15%. Cum îşi motivează decizia conducerea companiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Angajaţii fabricii de avioane din Bacău vor primi şi tichete de masă, vouchere de vacanţă, prime de sfârşit de an, prime de producţie şi de performanţă şi li se vor deconta şi cheltuielile de transport interurban.

Aerostar Bacău, o companie românească care activează în domeniul reparării şi modernizării avioanelor militare, fabricării şi reparării de echipamente hidraulice de aviaţie, avioane uşoare şi echipamente militare terestre, anunţă creşteri salariale şi bonusuri pentru angajaţii săi.

Astfel, salariile vor creşte cu 15,5%, iar la aceasta se adaugă acordarea de tichete de masă, vouchere de vacanţă, prime de sfârşit de an, prime de producţie şi de performanţă, dar şi decontarea cheltuielilor de transport interurban efectuate pentru deplasarea salariaţilor şi un concediu anual între 23 şi 28 de zile lucrătoare, în funcţie de vechime.

„Într-un mediu incert, cu perturbări economice şi geopolitice puternice, ne dorim ca angajaţii noştri să se simtă în siguranţă la locul de muncă şi să găsească în compania noastră stabilitatea de care au nevoie pentru a putea performa. 

Am adoptat aceste măsuri din grijă pentru colegii noştri şi familiile acestora şi pentru că ei sunt prioritatea numărul unu”, spun reprezentanţii companiei.

Prevederile noului Contract Colectiv de Muncă se vor aplica începând cu luna aprilie 2022.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Angajatorii din România plătesc printre cele mai mici salarii din UE. „Noroc” cu navetiştii care se mulţumesc cu puţin

Ce salarii au angajaţii din retail. Doar 6,5% câştigă peste 7.000 de lei net

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite