Flagrant într-o clinică stomatologică din Bacău: o femeie a fost prinsă de ofiţerii Anticorupţie în timp ce primea 2.000 de euro, în urma unui şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Timofte, reţinută pentru şantaj la Bacău FOTO Adevărul
Maria Timofte, reţinută pentru şantaj la Bacău FOTO Adevărul

O femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna băcăuană Mărgineni, a fost acuzată de şantaj după ce a fost prinsă în flagrant primind o tranşă de 2.000 de euro din cei 10.000 pe care îi pretindea unui medic stomatolog.

Maria Dimofte, originară din comuna băcăuană Mărgineni, a fost prinsă în flagrant de poliţiştii din Bacău în timp ce primea 2.000 de euro, bani marcaţi, de la un medic stomatolog. Banii reprezentau prima tranşă din cei 10.000 de euro pe care îi pretindea doctorului.

Dimofte îi mai cerea medicului să-i efectueze gratuit trei implanturi dentare. Toate acestea – pentru ca ea să nu dezvăluie cunoscuţilor şi televiziunilor centrale că o lucrare dentară efectuată în trecut de acelaşi medic s-ar fi inflamat între timp.

Medicul nu a răspuns şantajului Mariei Dimofte şi s-a adresat procurorilor, care i-a furnizat 2.000 de euro, bani marcaţi, pentru a o prinde în flagrant.

Miercuri după-amiază, Maria Dimofte a fost ridicată de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie chiar din cabinetul medicului stomatolog şi dusă la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, sub acuzaţia de şantaj.

Vom reveni cu amănunte

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite