Festivitate de absolvire pentru agenţii de penitenciare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Promoţia 2012

275 de absolvenţi ai Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare din Târgu Ocna au fost avansaţi în grad într-un cadru festiv.

A fost prima promoţie cu 275 de elevi, faţă de 200 cât pregătim în mod obişnuit, dar şi prima generaţie care finalizează anul şcolar în luna noiembrie şi nu în august aşa cum ar fi fost firesc, a declarat Inspector de penitenciare Silvia Vătavu, purtător de cuvânt al Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna.

Numele şefei de promoţie Mihaela Eugenia Filipoiu, ce a absolvit cursurile cu media 9,88, a fost inscripţionat pe placa de onoare a şcolii.

La festivitate au participat reprezentanţi ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi ai autorităţilor locale.

Pentru noii agenţi care au intrat acum în marea familie a lucrătorilor de penitenciare, absolvirea nu reprezintă un final, ci mai degrabă un nou început. Ei vor merge în unităţile în care au fost repartizaţi, cu încrederea deplină că sunt pregătiţi să facă faţă oricăror provocări şi să dovedească că sunt buni profesionişti, să tindă spre ţeluri mai înalte, pentru că vor lucra într-un sistem care încurajează deschis competiţia şi evoluţia în carieră, a mai spus Silvia Vătavu.
BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite