Dorian Pocovnicu este noul prefect al Bacăului. Maricica Coşa este „în cărţi“ pentru funcţia de subprefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul Ponta a hotărât miercuri să-l investească în funcţia de prefect al judeţului Bacău pe Dorian Pocovnicu (38 de ani), care, din 2012 ocupă funcţia de subprefect. Reprezentantul Guvernului în teritoriu are o vastă experienţă în administraţie, politică şi mass-media. Îl înlocuieşte din funcţie pe Claudiu Şerban, care a avut susţinerea PNL.

Zilele acestea va avea loc investirea oficială a noului prefect al judeţului Bacău. Tot atunci, va fi desemnat şi noul subprefect al Bacăului. Cel mai probabil, potrivit unor surse din Partidul Conservator, această funcţie va fi ocupată de Maricica Coşa, care este acum vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Autorităţilor Teritoriale de Ordine Publică din România. Dorian Pocovnicu a mai fost prefect al judeţului Bacău, în perioada februarie-octombrie 2009. Este căsătorit şi are doi copii.
Dorian Pocovnicu lucrat în presa scrisă mai mulţi ani, dar şi în televiziune. De când a intrat în politică, în Partidul Social Democrat, a ocupat şi funcţiile de consilier local şi consilier judeţean. Investirea în cea mai importantă funcţie guvernamentală din judeţul Bacău îi va da ocazia să se implice atât în organizarea alegerilor parlamentare şi prezidenţiale, cât şi în finalizarea procesului de restituire a proprietăţilor, care va fi reluat în vară. „Hotărârea privind desemnarea mea în funcţia de prefect a fost luată de Guvernul Ponta în şedinţa de ieri. Urmează investirea oficială, în prezenţa unor reprezentanţi ai Guvernului“, a precizat Dorian Pocovnicu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite