Cine este criminalul din Oneşti care i-a omorât pe cei doi muncitori VIDEO

0
0
Gheorghe Moroşan, de 68 de ani, din Oneşti
Gheorghe Moroşan, de 68 de ani, din Oneşti

Gheorghe Moroşan, de 68 de ani, din Oneşti, este bărbatul care i-a omorât pe cei doi muncitori care lucrau în fostul său apartament, pierdut în instanţă.

Luni seara, Gheorghe Moroşan, de 68 de ani, din Oneşti, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.

Mai multe echipaje de poliţişti şi un negociator s-au deplasat la locul indicat, dar la scurt timp bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul a murit în apartament, altul la spital.

"În cursul acestei zile, poliţiştii IPJ Bacău un bărbat de 60 de ani din Oneşti ar fi reţinut împotriva voinţei lor, într-un imobil din localitate, doi bărbaţi care efectuau lucrări de reparaţii la un imobil care i-a aparţinut celui în cauză în trecut. În prezent, sunt la faţa locului echipe de poliţişti, inclusiv un negociator din partea IPJ Bacău, pentru luarea măsurilor legale", potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău.

VIDEO

Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul şefului IGPR, să se deplaseze „de urgenţă” în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la incidentul din Oneşti, unde doi muncitori care efectuau lucrări de reparaţii într-un apartament au fost sechestraţi şi apoi înjunghiaţi mortal.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a informat luni seară că, având în vedere evenimentul tragic din judeţul Bacău, „conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment”.

Potrivit sursei citate, din echipa de verificare mai fac parte chestorul de poliţie Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R., şi comisarul-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R.

„La finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”, mai informează Poliţia Română.

Vă mai recomandăm:

Soţia agresorului de la Oneşti a fost reţinută pentru complicitate

Ambii muncitori sechestraţi şi înjunghiaţi la Oneşti au murit. Agresorul a fost împuşcat de poliţişti, fiind rănit. De ce a fost reţinută soţia agresorului

Cine sunt victimele criminalului din Oneşti: „Silviu era orfan de mamă de la trei ani“

Cum ameninţa public criminalul din Oneşti, în urmă cu doi ani, că-şi va face dreptate cu arma VIDEO

Mai multe - Bacău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite