Bacău: Slujbă de pomenire pentru PS Episcop Ioachim Vasluianul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Catedrala "Înălțarea Domnului" din municipiul Bacău va avea loc sâmbătă, 30 aprilie, la orele 10.00, o slujbă de pomenire a PS Ioachim Vasluianul.

Slujba parastasului a fost inițiată de familia ierarhului care, de-a lungul vieții, a slujit în zona Bacăului, atât în calitate de preot, cât și de arhiereu-vicar al Episcopiei Romanului și Hușilor.

Slujba de pomenire va urma Sfintei Liturghii, ce va fi oficiată de PS Episcop Ioachim Băcăuanul, înconjurat de un sobor de preoți, la demisolul Catedralei din Bacău. La parastasul de doi ani, pe lângă inițiatorii acestui parastas, respectiv membrii familiei PS Ioachim Vasluianul, se vor afla și preoții sosiți special la acest eveniment, tocmai din Măgirești, zona natală a PS Ioachim Vasluianul.

Apreciat și iubit în Bacău, a activat în această zonă, atât în calitate de preot, cât și de arhiereu-vicar al Epicopiei Romanului și Hușilor până în anul 1996, fiind și cel care a început lucrările la Catedrala "Înălțarea Domnului", lucrări ce continuă acum sub coordonarea PS Episcop Ioachim Băcăuanul.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite