Bacău: Polițiști bătuți în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenții au încercat să oprească un șofer pentru un control de rutină, dar în schimb au primit pumni și injurii.

Evenimentul s-a petrecut în municipiul Bacău și a pornit de la faptul că Petru C. (31 de ani) nu a oprit la semnalul agenților de a trage pe dreapta. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea șoferului și l-au ajuns din urmă pe strada Triumfului unde acesta intrase cu autoturismul în gardul unei case.

Nervos că nu scapă de polițiști, bărbatul a coborât de la volan și a început să-i ia la bătaie. În urma loviturilor primite cei doi agenți au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Cu ocazia cercetarilor, s-a constatat că Petru-Iulian C. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar în urma testării alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,62 mg./l alcool pur în aerul expirat", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Cazul a fost preluat de procurori care au solicitat arestarea preventivă a suspectului pentru infracțiunile de ultraj, conducere pe drumurile publice fără permis și în stare de ebrietate. Judecătoria Bacău a emis mandat pentru o perioadă de 16 zile.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite