Bacău: Fiica primarului din Itești a murit într-un tragic accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Turcu (33 ani), fiica primarului din comuna Itești, a murit în jurul orei 17.00, după ce Renaultul pe care-l conducea a fost spulberat de un tren rapid care circula pe ruta București Nord - Botoșani.

Tragicul accident s-a petrecut la intrare în Itești la trecerea la nivel cu calea ferată. Martorii afirmă că Diana Turcu vorbea la telefon în timp ce conducea și nu a observat semnalele luminoase și sonore care anunțau trecerea trenului.

În urma impactului, mașina a fost aruncată la o distanță de aproximativ zece metri. "Un echipaj de la Smurd a ajuns imediat la locul accidentului, a spart parbrizul, a tăiat centura de siguranță și s-au început manevrele de resuscitare care au durat aproximativ 40 de minute. Din nefericire, nu a răspuns la niciun stimul", a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Bacău afirmă că sunt mai multe cauze care au putut duce la deces. "Este posibil să i se fi fracturat coloana cervicală sau o ruptură de aortă, pe lângă alte traumatisme ale organelor interne. O cauză precisă a morții se poate stabili doar în urma necropsiei care va fi efectuată mâine", a explicat Adrian Colibaba, director medical SAJ Bacău.

În urma accidentului, locomotiva trenului a suferit avarii, iar cei 200 de călători au ajuns la destinație cu întârziere de o oră.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite