Zilele Aradului au strâns peste 60 de mii de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilele Aradului s-au încheiat
Zilele Aradului s-au încheiat

Cele zece zile dedicate sărbătorii municipiului Arad au luat sfârşit. Este vorba despre Zilele Aradului, la care în urma bilanţului realizat de către primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a rezultat că au participat peste 60 de mii de persoane.

Toate acestea au luat parte la cele 35 de evenimente. Patru dintre evenimente au avut caracter permanent. Este vorba despre expoziţia foto, târgul estival, expoziţia auto şi parcul de distracţii.

„Am încheiat festivităţile dedicate zilelor oraşului. O concluzie simplă ne arată că am avut un succes foarte mare. Un număr de peste 60 de mii de oameni au participat la evenimentele organizate. Au avut loc manifestări noi la care oamenii au participat în număr mare. Putem aminti concursul de Duatlon, gala de Hipism, concursul cu bărcile dragon şi spectacolul Parfum interbelic. Am avut şi invitaţi speciali, cum ar fi Ivan Patzaichin, care este de patru ori campion olimpic la canotaj, Otilia Bădescu, campioană europeană la tenis de masă, Camelia Potec, campioană olimpică la înot şi Mihai Leu, campion mondial de box şi campion naţional la raliu. Concursul de canotaj la care a participat Ivan Patzaichin a arătat că Mureşul are potenţial. Un aport foarte bun la acest eveniment l-a avut Glad Varga, coordonatorul acestui proiect. Am avut o competiţie foarte importantă şi anume Raliul Aradului care sperăm să crească nivelul de reprezentare de anul viitor. Toate evenimentele au făcut ca Aradul să fie în sărbătoare. Mulţumim mult cetăţenilor care au răspuns invitaţiei noastre”, a declarat primarul Falcă.

Vă mai recomandăm:  Festivalul Cătlanelor, la Zilele Aradului

Încep Zilele Aradului. Programul este unul diversificat

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite