Zeci de kilograme de cafea au fost confiscate la Vărşand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de kilograme de cafea pe care doi cetăţeni români intenţionau să o introducă ilegal în ţară au fost confiscate de către poliţiştii de frontieră de la Vărşand.

. Captura a fost făcută în urma unei acţiuni desfăşurate de în vederea combaterii contrabandei cu produse accizabile. Cei doi cetăţeni români, ambii domiciliaţi pe raza municipiului Bucureşti, intenţionau să introducă ilegal în ţară 60 de kilograme de cafea.

„În urma controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit 36 de kilograme de cafea marca Jacobs, pe bancheta din spate a autoturismului condus de cetăţeanul român Marin T., şi 24 de kilograme de cafea marca Bon Aroma, în autoturismul condus de Ioan N. Persoanele în cauză au declarat că întreaga cantitate de cafea a fost achiziţionată din Ungaria şi că intenţionau să o introducă în ţară pentru uz familial”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie jJudeţean Arad.

Cafeaua, în valoare de 2.400 de lei, a fost confiscată iar cele două persoane au fost sancţionate contravenţional cu o câte o amendă în valoare de 1.000 de lei.

Vă mai recomandăm: Evaziune fiscală. Zeci de pungi de cafea boabe, fără documente, confiscate

Turu Severin: Ţigări, alcool şi cafea confiscate de pe stradă

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite