VIDEO Mitul femeii nepricepute la volan, demolat în scârţâit de roţi de o arădeancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Ursu FOTO PaiVerde Alexander/Profilul Ramonei Ursu de Facebook
Ramona Ursu FOTO PaiVerde Alexander/Profilul Ramonei Ursu de Facebook

Singura femeie din România şi una dintre cele opt din Europa pasionată de drifturi are un videoclip de prezentare unic. Este vorba despre arădeanca Ramona Rusu, care are 26 de ani.

Ramona este o tânără care de aproximativ 10 ani are un hobby mai neobişnuit pentru o fată, drifturile… Pasiunea ei a început cu prima maşină, un Ford Probe, pe care probabil mulţi din Arad îl cunosc ca „Fordul roz”, apoi descoperindu-şi plăcerea pentru difturi şi-a cumpărat o Mazda Miata cu care a început să participle la concursuri.

De aproximativ un an are în garaj o a treia maşină, un BMW E30 (V8/4.4/286 HP) special preparată pentru concursurile de drift. Toată această poveste este prezentată în videoclipul realizat chiar la începutul acestui an în Arad, pentru ca oamenii să înţeleagă de unde are singura femeie din România aceasta pasiune, drifturile. Acum câteva zile, Ramona a participat, la Bucureşti, la o întâlnire cu pasionaţii de drifturi din întreaga Europă.

Ramona cunoaşte tot ce trebuie să ştie un bărbat la o maşină, poate chiar mai mult. Asta pentru că, de mică, ea are această pasiune.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite