UPDATE O femeie din localitatea arădeană Sântana a fost bătută până a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul femeii a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei FOTO arhivă
Cadavrul femeii a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei FOTO arhivă

Cadavrul unei femei din oraşul arădean Sântana a fost descoperit, astăzi, la locuinţa acesteia. Conform informaţiilor primite din rândul anchetatorilor, corpul femeii are leziuni multiple, semn că aceasta a fost bătută, iar moartea a survenit în urmă cu câteva zile.

UPDATE 16:50: Ucigaşul femeii a fost prins pe raza judeţului Timiş. „Persoana reţinută prezintă urme de lovituri şi de zgârieturi pe faţă”, a declarat procurorul Codrin Gavra. Potrivit anchetatorilor, ucigaşul şi-ar fi recunoscut fapta. Acesta se numeşte Marin Florescu, are 37 de ani, şi este din Vişeu de Sus, judeţul Maramureş.

Anchetatorii spun că cel mai probabil este vorba despre o crimă. „Principalul suspect în acest caz este fostul concubin al femeii, care nu este de găsit.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, a declarat Codrin Gavra, procurorul care se ocupă de acest caz.  Femeia avea 42 de ani. Cadavrul ei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei care va stabili exact cauzele decesului.

Localnicii din Sântana spun că atât femeia moartă, cât şi concubinul ei, care era cioban consumau des alcool. Până acum suspectul principal nu a fost găsit. 

Vă mai recomandăm: Femeie găsită moartă pe o stradă din Slatina

O femeie a fost găsită moartă într-o toaletă a instanţei supreme. Aceasta a făcut un atac de cord

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite