Un fost vameş arădean a fost găsit spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost vameş arădean, în vârstă de 49 de ani, s-a sinucis miercuri, în  locuinţa sa din cartierul  Grădişte. Ban Petru căci despre el este vorba a fost găsit spânzurat de un membru al familiei.

Acesta a fost vameş până în anul 2007. El era cunoscut în rândul arădenilor ca un parior înrăit. Conform unor informaţii, înainte de a se sinucide, Ban Petru i-ar fi spus soţiei că pleacă să se plimbe. Acesta era în prezent patron al unei firme de transport, iar zilele trecute ar fi primit o amendă în valoare de 10.000 de lei.

„Colegii mei mi-au spus că bărbatul a fost găsit spânzurat de una dintre balustradele din interiorul casei sale cu etaj. Cert este că nu există suspiciuni cu privire la cauzele decesului, fiind vorba sută la sută de un act suicidal”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Nu se cunoaşte motivul pentru care acesta şi-a luat zilele.

Ban Petru este tatăl fotbalistului Claudiu Ban, fost jucător la Gloria.

Mai puteţi citi: Un bărbat de 60 de ani din Negrileşti s-a spânzurat

Remus Mureşan, un bărbat de 60 de ani din Negrileşti a fost găsit spânzurat de un copac la 50 de metri de grădină. Nici apropiaţii bărbatului şi nici poliţiştii nu ştiu ce l-a determinat să-şi ia viaţa.

Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia s-a spânzurat după o decepţie în dragoste

Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia şi-a pus capăt zilelor luni dimineaţă. Bărbatul s-a spânzurat într-o locuinţă din oraş, unde a fost găsit decedat chiar de către mama sa. Motivul deciziei ar fi o decepţie în dragoste.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite