Un bătrân a murit intoxicat după ce casa i-a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost preluat de Medicina Legală
Cadavrul a fost preluat de Medicina Legală

Un bătrân de 89 de ani din Arad şi-a găsit sfârşitul azi noapte în propria locuinţă. Pompierii, alertaţi de vecini, au găsit în casa vârstnicului unde adevărat loc pentru colectarea gunoaielor. Deşi s-au chinuit să stingă flăcările, pompierii nu au reuşit să îl salveze pe bărbat, acesta fiind găsit mort.

Alarma la 112 a fost dată de vecinii bărbatului de pe strada Abatorului din municipiu. Aceştia au sunat imediat ce au văzut că din locuinţa vârstnicului, pe care îl ştiau că locuieşte singur, iese un fum dens.

Pompierii au sosit de urgenţă şi s-au chinuit minute-n şir să stingă flăcările. Mai mult, aceştia au descoperit în locuinţa bărbatului gunoaie pe care omul le-a strâns de-a lungul anilor.

Click aici pentru foto:

Pompierii s-au chinuit minute-n şir să stingă flăcările

Inclusiv accesul în curte a fost destul de dificil din cauza mormanelor de resturi.
Deşi o ambulanţă a sosit de urgenţă la faţa locului, nimeni nu a mai putut să facă nimic pentru bătrân. Omul a fost găsit fără viaţă în locuinţa plină de fum.

„ Intervenţia a fost foarte dificilă datorită cantităţii mari de gunoaie depozitate atât în locuinţă cât şi în curtea locuinţei. Nu ştim încă cauza producerii incendiului ”, a declarat colonel Valer Romel, şef serviciu prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad.

Trupul bătrânului a fost transportat la morgă pentru necropsie. Pompierii au pornit o anchetă şi urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite