Tramvaiele circulă de astăzi peste podul Micălaca. Circulaţia s-a reluat pe un singur sens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe pod încă se lucrează FOTO arhivă
Pe pod încă se lucrează FOTO arhivă

Circulaţia tramvaielor peste viaductul Micalaca s-a reluat, începând de astăzi. De specificat că tramvaiele vor circula doar pe un sens.

Astfel, tramvaiele care circulă pe linia 7 vor parcurge traseul obişnuit: Făt Frumos – Podgoria – Uzina Electrică – Mioriţa – Voinicilor – Billa - Uzina Electrică - Podgoria – Făt Frumos. Linia 18b va avea cap de linie Billa.

Tramvaiele care circulă pe liniile 9, 10, 11, 12 vor circula, în direcţia Vladimirescu sau Ghioroc, pe traseu obişnuit, iar returul se va efectua prin zona II –III. 

În ceea ce priveşte reluarea circulaţiei auto pe ambele sensuri, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a spus că cel mai probabil la sfârşitul lunii iulie, începutul lunii august vor fi finalizate lucrările de reabilitare la pasaj.

Ultima întrerupere a circulaţiei tramvaielor pe pod a avut loc în data de 25 febriuarie 2013, un tramvai a deraiat, iar 3 călători au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Companiei de Transport Public (CTP) Arad au stabilit atunci că incidentul s-a produs după ce a cedat terasamentul liniei căii de rulare a tramvaielor. Din februarie şi până acum transportul călătorilor pe traseul Renaşterii-Podgoria şi retur a fost asigurat cu autobuze. 

Mai puteţi citi: GALERIE FOTO: Lucările la podul Micălaca provoacă haos în trafic

Pe podul Micălaca se circulă acum pe partea dreaptă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite