Pe podul Micălaca se circulă acum pe partea dreaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pasaj Micălaca

O parte dintre lucrările de reabilitare a podului Micălaca au fost finalizate. Ne referim la partea dreaptă a sensului de mers cu maşina înspre Deva.

Acum circulaţia a fost mutată pe acest sens, deoarece au început lucrările la celălalt sens care a fost închis circulaţiei auto.

„Constructorul are în acest moment o lună jumate în avans. Ne cerem scuze pentru disconfort. Am reusit, ieri, în termen de patru ore să reglementăm circulatia în zonă, să reglăm intersectia si fluxurile si credem că în acest ritm reusim ca în primăvara anului 2013 să finalizăm această lucrare si să o dăm în circulatie pentru cetăteni. Asteptăm în curând  finalizarea tronsonului de tramvai astfel că în acest moment se merge pe dreapta formând o buclă în jurul cartierului Micălaca si venind din Micălaca spre centru, iar când se va finaliza linia de tramvai schimbăm fluxul si vom merge peste pasaj si făcând bucla prin dreapta si venind în zona Podgoria din cealaltă partea opusă în ceea ce se întâmplă astăzi”, spune primarul Gheorghe Falcă. 

Investitia în acest pasaj este de 15 milioane de lei. Cea mai mare parte a banilor provin din fonduri europene nerambursabile. Pasajul Micalaca a fost construit în anul 1980.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite