TIR condus de un șofer turc, depistat pe contrasens pe A1, în apropierea Frontierei Nădlac

0
Publicat:

Un TIR condus de un şofer turc în vârstă de 40 de ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce circula pe contrasens pe autostrada A1, în Arad.

TIR: FOTO Shutterstock
TIR: FOTO Shutterstock

Conducătorul auto a intrat cu TIR-ul pe contrasens și a condus așa până în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac 2, când a fost oprit de polițiști.

„În dimineaţa zilei de 12 iulie, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac au fost sesizaţi despre faptul că un ansamblu rutier se deplasează pe contrasens, în apropiere de PTF Nădlac 2”, a precizat IPJ Arad.

Șoferul camionului a fost amendat cu 2.900 de lei şi s-a ales și cu permisul de conducere suspendat pentru patru luni (120 de zile), potrivit IPJ Arad.

În urmă cu două zile, șoferul unui autocar care transporta 32 de pasageri s-a ales cu o amendă importantă și cu permisul suspendat timp de 4 luni, după o manevră interzisă și periculoasă pe Autostrada A1. Polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

 Tot luna aceasta, un șofer de 30 de ani a fost filmat în timp ce circula pe contrasens, în Galați, și trecea peste linia continuă. Polițiștii l-au identificat, iar acesta a fost amendat și lăsat fără permisul de conducere pentru două luni.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite