Târgul „trei în unu” organizat în aceste zile la Expo este soluţia anticriză pentru arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expozanţii târgurilor Gardenia, Estival şi Primăverii s-au comasat într-unul singur pentru a atrage clienţi. Cel mai complex eveniment al sezonului aduce în aceste zile cele mai ieftine oferte din turism, amenajări şi bunuri generale.

Fie că este vorba despre amenajările de grădini, de haine şi încălţăminte sau de concediile din această vară, ofertele speciale şi discount-urile de criză sunt cuvintele de ordine în acest week-end la târgul „trei în unu”. Expozanţii au venit cu cele mai ingenioase produse pentru grădinărit. De la bufniţa hi-tech care pune pe fugă dăunătorii din grădină, până la tunul pentru speriat păsări, vizitatorii sunt momiţi cu preţuri de criză.

Rezolvări ingenioase

„Pentru prima oară avem oferte de turism pentru aqua-parkurile din Ungaria. E o alternativă în special pentru arădenii care frecventează ştrandurile din ţara vecină. Patru nopţi de cazare costă 210 euro de persoană şi asigură aproape toate facilităţile din pachetul familial”, a spus Corina Stoica, reprezentanta unei agenţii de turism. Pentru partea de grădinărit, expozanţii au pregătit în premieră câteva soluţii ingenioase care privesc strict dăunătorii. Tunul pentru speriat păsări a stârnit interesul multor vizitatori, deşi preţul acestuia nu este accesibil tuturor.

„Tunul pentru păsări se poate utiliza pentru protejarea mai multor culturi. Are posibilitatea de a se roti după fiecare detunătură, iar sunetul exploziei se va dispersa în direcţii diferite. Are ataşat o butelie de gaz de trei litri şi poate produce 4.000 de lovituri”, mărturiseşte Nicolae Eleneş, medic veterinar.
Pentru partea de bunuri generale, expozanţii au pregătit îmbrăcăminte şi încălţăminte la discount.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite